Alle landen met een digitaal vignet

parallax background

Welke landen hebben een digitaal vignet


De 8 landen met een digitaal vignet

Oostenrijk heeft sinds 2017 een digitaal vignet naast het stickervignet. U heeft de volgende keuze: 10 dagen, 2 maanden of een jaar. Het jaarvignet is een kalenderjaar geldig plus 1 maand extra en niet gedurende jaar op de aangegeven ingangsdatum.Zwitserland heeft sinds augustus 2023 kunt u naast het stickervignet ook een digitaal vignet kopen. De keuze bestaat alleen uit een jaarvignet en is een kalenderjaar geldig plus 1 maand extra. Met het vignet kunt u door heel Zwitserland reizen (incl. de Gotthardtunnel).

Slovenië heeft sinds februari 2022 het digitaal vignet en zijn afgestapt van het stickervignet. U heeft de volgende keuze: 7 dagen, 30 dagen of een jaar. Het jaarvignet is geldig voor een periode van een jaar op aangegeven ingangsdatum.Tsjechië heeft sinds januari 2021 het digitaal vignet maar bieden ook nog stickervignetten aan. U heeft de volgende keuze: 10 dagen, 30 dagen of een jaar. Het jaarvignet is geldig voor een periode van een jaar op aangegeven ingangsdatum.

De 8 landen met een digitaal vignet

Hongarije heeft naast het stickervignet sinds een aantal jaar ook het digitale vignet. U heeft de volgende keuze: 10 dagen, 30 dagen of een jaar. Het jaarvignet is geldig voor een periode van een jaar op aangegeven ingangsdatum.Bulgarije heeft sinds januari 2019 kunt u naast het stickervignet ook een digitaal vignet kopen. U heeft de volgende keuze: 7 dagen, 30 dagen of een jaar. Het jaarvignet is geldig voor een periode van een jaar op aangegeven ingangsdatum.

Roemenië heeft sinds 2010 het digitaal vignet en zijn afgestapt van het stickervignet. U heeft de volgende keuze: 7 dagen, 30 dagen of een jaar. Het jaarvignet is geldig voor een periode van een jaar op aangegeven ingangsdatum.Slowakije heeft sinds januari 2020 het digitaal vignet maar bieden ook nog stickervignetten aan. U heeft de volgende keuze: 10 dagen, 30 dagen of een jaar. Het jaarvignet is geldig voor een periode van een jaar op aangegeven ingangsdatum.

Bestel uw vignet voor 8 landen nu eenvoudig online bij de ENIGE officiële aanbieder


Vandaag vignet nodig? Wij verwerken, activeren en verzenden het vignet binnen een uur! Overige aanvragen verwerken wij ook dezelfde dag.


Vignet Oostenrijk Vignet Hongarije Vignet Slovenië Vignet Tsjechië Vignet Bulgarije Vignet Roemenië Vignet Slowakije Vignet Zwitserland

U hoeft niet meer naar de ANWB winkel, maar u kunt nu bij ''Vignet Europa'' uw autobahnvignet online kopen. Kies voor 100% zekerheid en levering van uw vignet bij de goedkoopste aanbieder. Geen sticker meer op de voorruit die u er weer moeilijk af krijgt. U krijgt binnen 5 minuten uw aankoopbevestiging en dezelfde dag uw digitale vignet in uw mailbox. Een 10 dagen vignet voor Oostenrijk heeft u al voor € 11,50 exclusief BTW en handelingskosten.


De officiële partner voor NL en BE Vignet op kenteken Geen sticker meer op de voorruit 24/7 online te bestellen

Vignet Oostenrijk kopen digitaal | Wintersport | Zomervakantie

Oostenrijk

Vanaf € 8,60

10 dagen
Vignet Europa | Oostenrijk | Hongarije | Slovenie | Roemenie | Bulgarije | Tsjechie

Hongarije

Vanaf € 16,90

10 dagen
Vignet Europa | Oostenrijk | Hongarije | Slovenie | Roemenie | Bulgarije | Tsjechie

Slovenië

Vanaf € 15,00

7 dagen
My project-1(1)

Tsjechië

Vanaf € 13,10

7 dagen

Zwitserland

€ 45,10


Nieuw: Digitaal jaarvignet voor Zwitserland. Geldig t/m 31 januari 2025


ma-zo voor 23:00 uur bestellen = dezelfde dag uw vignet Incl. officieel digitaal reisvignet Betaal eenvoudig o.a. met iDeal of bancontact4.4/5 - (43 stemmen)